"ide egyszer el kell jönni!"

BDT World Tour

BDT World Tour

Mit, hol, hogyan?

2008. december 26. - Bandita6

Biztonsági övvel Európában

Angolul "fasten seatbelts", ez a címe egy nemrégiben indult honlapnak, ahol csokorba gyűjtik az egyes európai országokra jellemző szokásokat. Mit szabad, mit nem, mit illik, mit nem, hogyan köszönünk, hogyan mondjuk: "Egészségedre!" és így tovább. Bőven van még mivel bővíteni az oldalak tartalmát, de kezdetnek nem rossz, ha külföldre készülünk, és tájékozódni akarunk.

A cím: http://www.fastenseatbelts.eu

Új év, új honlap

Kedves Barátaim, régi és új olvasóim!

Az elmúlt két évben - visszajelzéseiteknek köszönhetően - lankadatlan lelkesedéssel szerkesztgettem útijelentős honlapomat, amely - legnagyobb örömömre - mind külsőleg, mind tartalmát illetően elnyerte tetszéseteket. Most mégis a változtatás mellett döntöttem. Ebben a korszerű, blogos formában nekem könnyebb dolgom lesz feltölteni legújabb beszámolóimat (sőt talán még egy kicsit személyesebb, gyakrabban frissülő tartalommal is előrukkolok), nektek pedig csak annyi lesz a kellemetlenség a dologban, hogy az első hozzászólásotok előtt regisztrálnotok kell - ha még nem tettétek. És remélem, hogy megteszitek, hiszen továbbra is számítok visszajelzéseitekre. Anélkül semmi értelme csinálni ezt az egészet.

Az új blog első Útijelentésére még várnotok kell, de addig is fogadjátok újévi jókívánságaimat egy e-képeslapon, amit Helsinkiből "adtam postára"!

süti beállítások módosítása