"ide egyszer el kell jönni!"

BDT World Tour

BDT World Tour

Landoló Zsömle (frissítve)

2009. április 11. - Bandita6

Ez egy gimis zenekarunk neve volt. A banda története viszonylag könnyen összefoglalható: mivel egyik tag sem tudott zenélni (jómagam szövegíró voltam...), már pontot is tehetünk a mondat végére.

Ha nem is zenekart, de elképzelt zenekarának cd-bórítóját mindenki elkészítheti. A terjedőben levő játékra az Olvasónapló blogban bukkantam rá, íme:

1. Menjünk a Wikipedia Random Article oldalára: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random. A cikk címe az együttes neve lesz.

2. Ugorjunk át a random idézetek oldalára (http://www.quotationspage.com/random.php3), és az utolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz a banda első albumának a címe.

3. Végül a Flickeren az utolsó 7 nap legérdekesebb képeiből (http://www.flickr.com/explore/interesting/7days) a harmadikat válasszuk ki, ez lesz a CD borítója, bármi is legyen rajta.

4. Opcionális: minimális képszerkesztő tudással kreáljuk egybe a 3 összetevőt.

Eddig két három alkotásom van:

A bejegyzés trackback címe:

https://worldtour.blog.hu/api/trackback/id/tr111060171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása