"ide egyszer el kell jönni!"

BDT World Tour

BDT World Tour

Hasznos holmik nyaraláshoz

2019. augusztus 24. - Bandita6

Nem egy világmegváltó lista, high-tech vagy gagyi aliexpresses cuccokkal, inkább néhány olyan dolgot próbáltam összeszedni, amelyek gyakran, vagy mindig kimaradnak a holmik közül, még akkor is, ha lista alapján pakolunk. Vegyük tehát "kiegészítő listának" az alábbi felsorolást!

1. Felespohár

Létezik utazós kivitelben, hasznos kiegészítője a laposüvegnek, de önmagában is fontos szereplője lehet egy italozós estének. Az apartmanokban általában vannak vizes-üdítős-sörös poharak,amiből bort vagy koktélt is lehet fogyasztani, de a röviditalozáshoz nem igazán jelentenek alternatívát.

2. SD kártya - USB átalakító

Egyre több szálláshelyen cserélik le a régi pöttöm képcsöves tévéket modern okostévékre, amelyeknek az USB csatlakozóján keresztül könnyedén nézhetjük az otthonról hozott filmeket (meséket). Ha nem másoljuk ki őket külön pendrive-ra, csak a telefon vagy a tablet memóriakártyáján vannak meg, jól jöhet egy átalakító. (Lehet, hogy egy SD kártya-adapterre is szükségünk lesz, ha microSD kártya van a készülékünkben!)

3. Szárítókötél

Régi kempinges tapasztalat, hogy szárítókötélre bizony sokszor szükség lehet. Az utóbbi időkben, a kempingek mobilházaiban mindig találtunk ruhaszárítót, ennek ellenére nem árt felkészülten érkezni.

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://worldtour.blog.hu/api/trackback/id/tr8615022806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása