"ide egyszer el kell jönni!"

BDT World Tour

BDT World Tour

Vérplazma TV

2009. január 07. - Bandita6

... és még néhány okosság, amire csak egy fordítógép képes. Erre a gyöngyszemre egy Samsung G2711N grillezős mikró leírását keresgélve leltem. A mikró egyébként eladó :)

Forrás: http://hu.diplodocs.com

"SAMSUNG G2711N, SAMSNUG, SAMSOUNG, SAMSUMG, TV, Vérplazma TV & LCD TV.

Észrevesz amit a leterhelhető reszelő május lenni használati útmutató, használati utasítás, felhasználói kézikönyv, kezelési kézikönyv, felhasználói útmutató vagy kezelési útmutatóban. Vele lesz képesnek lenni megtenni felszerel , beállít , használ -a cikk rövid idő vonatkozó a termelő ajánlások.

Ha ez dokumentum gyufa a használati útmutató, használati utasítás, felhasználói kézikönyv vagy kezelési kéziköny ön látszó részére , letölt ez most. Diplodocs szolgáltat ön egy böjt és könnyű belépés -hoz használati útmutató SAMSUNG G2711N.

SAMSUNG felajánl egy termék részére melyik megtesszük nem volna a használati útmutató? Menjünk tud ami vagy őt keresve: használati útmutató, használati utasítás, felhasználói kézikönyv, kezelési kézikönyv, felhasználói útmutató, kezelési útmutatóban, RTFM.Diplodocs megenged ön -hoz letölt használati útmutató SAMSUNG G2711N, használati utasítás SAMSUNG G2711N, felhasználói kézikönyv SAMSUNG G2711N, kezelési kézikönyv SAMSUNG G2711N, felhasználói útmutató SAMSUNG G2711N."

A bejegyzés trackback címe:

https://worldtour.blog.hu/api/trackback/id/tr49862889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása