"ide egyszer el kell jönni!"

BDT World Tour

BDT World Tour

Anglia, 4. rész: London

2011. május 08. - Bandita6

Londonban két napos tömény városnézést tartottam. Rengeteg séta, és nagyjából minden olyan látnivaló megtekintése, amit a tágan értelmezett belvárosban érdemes megnézni. Inkább felderítő jellegű kirándulás volt, arra keresve a választ, hogy ha legközelebb Londonban járok, és már kényelmesebb napokat tölthetek itt, mire koncentráljak elsősorban. A két nap alatt azonban a nagyvárosi, multikulti forgatag hangulatából is rengeteg ragadt rám, így annak ellenére, hogy az első pár órában egy kicsit idegennek és elveszettnek éreztem magam, a végére nagyon megkedveltem Londont.

Nincs értelme felsorolni, miket láttam, kiemelném a Tower Bridge belsejét vagy a Globe színházat, ahol épp próba volt, így egy kis ízelítőt kaphattunk abból, milyen is egy igazi kosztümös darab Shakespeare színházában. Voltam a Tate Modernben is, de a Design Múzeum már kimaradt. Majd legközelebb...

Buckingham Palace, St. James Park, Hyde Park, Trafalgar Sqare, Westminster - mindenütt a közelgő királyi esküvő előkészületeibe, főpróbáiba szaladt bele az ember, még a Towernél is voltak ideiglenes szabadtéri TV-stúdiók.

Big Ben, Piccadilly, Royal Albert Hall, Abbey Road Studios, Camden Street, Greenwich - de nem is érdemes folytatni a felsorolást, beszéljenek inkább a képek!

London, Fish&Chips, Full English Breakfast rettegjetek: még visszatérek!

A bejegyzés trackback címe:

https://worldtour.blog.hu/api/trackback/id/tr872888739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katus61 2011.05.10. 08:01:06

Nagyon klassz lehetett! Kedvet csináltál, jövőre megcélzom Londont! :-)
süti beállítások módosítása